Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
    има един Цветелин или там как се пише той пали фитилите ама не си слага кочината разбирам слагаш кола за състезание но някои хора които халхабер си нямат от тези простотий и те вдигат джангър .аре ве Цветелине нали си чок отвеорен залагай не предлагай само чуждите автомобили
    шшш алоууу къде видя да пише, че искам са меря с тебе
    темата беше за чипосаните дизели
    явно си объркал таблетките тааа вечер
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

има един Цветелин или там как се пише той пали фитилите ама не си слага кочината разбирам слагаш кола за състезание но някои хора които халхабер си нямат от тези простотий и те вдигат джангър .аре ве Цветелине нали си чок отвеорен залагай не предлагай само чуждите автомобили
      мая остаи ся оня мухльо и неговата кочина даи за брери мрери викам си ебахти даи там второ ли бае цвятко ли или поне даи две курви и бутилка джак

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
        аз само не разбрах кво общо има мойта алфа ... с тоа фиат с по 3 фара дето говориш за него
        нещо несвързано говориш
        ами общото е че ти караш друг да си юрка кол;ата ако си сигурен в твоята налагай
        Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

ами общото е че ти караш друг да си юрка кол;ата ако си сигурен в твоята налагай
          ми къ нямам чипосан дизел викаме най близкиа демек роман
          та нали искаше с такоааа са мериш
          иначе дизел и и делтата е насреща
          и без тва в подписа ти пише че са бавни

а мойта тя едвам крета завалийката ... ко и подам повечеко време сичката газ и тря ода пеш
          нямам 20к лв за сериозен тунинг все пак

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
            мая остаи ся оня мухльо и неговата кочина даи за брери мрери викам си ебахти даи там второ ли бае цвятко ли или поне даи две курви и бутилка джак
            карат ме да се юркам с чипосан дизел и аз захапвам дай ключ за ключ навит ли си или не
            Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

карат ме да се юркам с чипосан дизел и аз захапвам дай ключ за ключ навит ли си или не
              ей как не сме та знаеели преди тва тебе
              виден рацер ми са виждаш

Comment

• явно няма да имам 156 над 200 магарета ....тъи като колегата с седемкратна титла на ф1 в заглавието се оказа мека китка и като усети дедовия и отиде да се надбегва с аматьорите ще си лягам аз па някои ден ако пак придобие смелост дано да звънне

Comment

а ти защо реши че ща меря с дизел :shockin: аи само да не ме занимавате със "състезателни " дизели и твинспаркове под вакуум над 200 коня а тва е смешно освен ако не сте прекалили с упоиващите

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                    ей как не сме та знаеели преди тва тебе
                    виден рацер ми са виждаш
                    оворко скачай на ластик бе нали си сигурен че няма 156 2.0 215 коня
                    Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
                      а ти защо реши че ща меря с дизел :shockin: аи само да не ме занимавате със "състезателни " дизели и твинспаркове под вакуум над 200 коня а тва е смешно освен ако не сте прекалили с упоиващите
                      отворковците сте много когато няма кой да ви пречи
                      Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Shumaher ки ключове бе, какви нотариуси , какви патрулки да ни пазели? Ти да не си в Nascar шефе. Я си поеми дъх и се успокой малко. На 36 години човек си не се излагай. Какво пак ми се метна на мен на врата не ми стана ясно? Имахте си спор за твоята срещу чипосан дизел, еми съгласих се да услужа и да ви реша въпроса и ти веднага почваш изречения да правиш. Ако толкова беше уверен в колата си веднага щеше да се съгласиш да направим една дръпка и да се реши целия спор без разправии, не виждам какъв е проблема, че запали.

Comment

отворковците сте много когато няма кой да ви пречи
                          а ти сега се явяваш пречещия така ли ве затворен аи съвземи се малко и смени ракията с друга че тая пърцуца дет я пииш ти влияе на половите мераци па жена ти нема ти даде така или инак даваи дата и място и да те меря с чипосан бензин как все налитате на алтавяци налис и мноо отворен оп затворен имах предвид аиде деистваи нотариуси куки даваи кога ???

Comment

• Окъкахте темата с тоя спор бе, то не бяха бензини по 215кс чипосани дизели,ако търсите свидетели разчитайте на мен много ще ми е интересно с тез 215 бензинови коне,аре да видим кога че си мерите кочовете
                            Kappa SW
                            Bravo GT
                            Mondeo RS

Comment

оворко скачай на ластик бе нали си сигурен че няма 156 2.0 215 коня
                              айде бе Shumaher на колене ли да ти паднем заповядай в неделя да видиме тея истински коне ,всички тва чакаме
                              Kappa SW
                              Bravo GT
                              Mondeo RS

Comment

• Shumaher то ясно че няма да дойдеш на среща поне качи малко снимки да я видим тая кола.

Comment

Working...
                                X